..
Ben je zzp'er en wil je jouw AOV regelen?
Ontdek de beste aanbieders, scherpe tarieven, voorwaarden en alles wat je verder moet weten.
Vergelijk hier de AOV van TAF en van Movir. Beiden kun je hier voor een scherp tarief afsluiten. Welke AOV past het beste bij jou? Ontdek het hier.
AOV ZZP TAF
Betaal nooit teveel premie
De TAF GoedGezekerd AOV is in 80% van de gevallen de goedkoopste AOV in de markt. De premie van de AOV verzekering is afhankelijk van de verschillende onderdelen hoe je jezelf verzekert. Zo betaal je met de TAF GoedGezekerd AOV nooit teveel premie.
Meer weten of je regel direct jouw AOV bij TAF
AOV ZZP Movir
Zelfstandig, maar niet alleen
Als zzp’er, zelfstandige of ondernemer neem je veel beslissingen zelf. Dat betekent niet dat je alles alleen moet doen. Bij Movir geloven we namelijk in zelfstandig, maar niet alleen.
Meer weten of je regel direct jouw AOV bij Movir
Het alternatief voor AOV: ZZUPER
Een ZZuper vangnet voor ZZP'ers
Geen AOV, maar toch een financieel vangnet?
ZZUPER vangnet
Je vindt een AOV te duur, maar je wilt toch een vangnet als je gezondheid je écht in de steek laat? Dan wil ik je graag wijzen op ZZUPER. Misschien heb je het al op tv gezien: klik hier voor de tv-commercial.
Voor een paar tientjes per maand ben je al verzekerd. Klik hier en je vindt meer informatie. Daar kan je ook in een paar minuten een premie berekenen en de polis aanvragen.
› Geen lange medische checks, sluit 'm en ben vandaag verzekerd.
› Ondernemers tussen de 18 en 55 jaar kunnen de verzekering afsluiten.
› De polis loopt tot je 65e, maar je kunt hem dagelijks opzeggen.
› ZZUPER scherpe maandpremie en een hoge uitkering ineens.
› Geen medische keuring vooraf, en zeer duidelijke voorwaarden.
Onze specialisten nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Vrijblijvend en kosteloos, je bepaalt helemaal zelf of je de AOV via ons regelt. Neem contact op of bel ons.
Als ZZP'er ben je de drijvende kracht achter je onderneming. Maar zelfs de sterkste ondernemers kunnen geconfronteerd worden met onverwachte uitdagingen.
Een AOV biedt bescherming tegen inkomensverlies bij ziekte of ongeval. Dat kan je rust en en zekerheid bieden, waardoor je met vertrouwen kunt verder bouwen aan je bedrijf.
Als ZZP'er ben jij zelf verantwoordelijk voor je inkomen, ook als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Een AOV beschermt jouw financiën door een uitkering te bieden als je niet kunt werken vanwege ziekte of een ongeval. Het geeft je gemoedsrust en zekerheid dat je inkomstenstroom blijft, zelfs als je niet kunt werken.
De kosten van een AOV variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je leeftijd, beroep, gezondheid, gewenste dekking en eigen risicoperiode. Over het algemeen geldt: hoe jonger en gezonder je bent, hoe lager de premie. Het is verstandig om verschillende opties te vergelijken om een AOV te vinden die past bij jouw behoeften en budget.
Ontdek onze beste aanbieders voor jouw AOV en bereken online je premie.
Nee, een AOV is niet verplicht voor ZZP'ers. In tegenstelling tot werknemers in loondienst ben jij als zelfstandige niet automatisch gedekt door een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het is echter sterk aan te raden er een af te sluiten om jezelf te beschermen tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid.
Ja, je kunt nog steeds een AOV afsluiten als je al gezondheidsproblemen hebt, maar houd er rekening mee dat dit van invloed kan zijn op de hoogte van de premie of op eventuele uitsluitingen in de dekking. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn over je gezondheid bij het afsluiten van de verzekering om problemen bij het indienen van een claim te voorkomen.
Het eigen risico, ook wel de wachttijd genoemd, is de periode tussen het moment dat je arbeidsongeschikt raakt en het moment waarop de uitkering begint. Dit kan variëren van een paar weken tot een paar jaar. Hoe langer het eigen risico dat je kiest, hoe lager de premie. Over het algemeen wordt aangeraden om een eigen risico te kiezen dat past bij jouw financiële reserves en hoe lang je zonder inkomen zou kunnen overleven.
Het hangt ervan af wat je zoekt: ZZUPER biedt geen AOV en keert geen maandelijkse uitkering uit voor een langere periode. ZZUPER biedt een goede dekking tegen een scherpe maandpremie. En als jou iets overkomt wat binnen de ZZUPER dekking valt, dan keert ZZUPER een geldbedrag ineens uit. Als dat is wat jij zoekt, dan biedt ZZUPER een betaalbaar alternatief voor een AOV.
Nee. Maar ZZUPER is wel hét betaalbare alternatief voor zo'n AOV. Een belangrijk verschil is onder andere dat ZZUPER kijkt naar het verlies van mobiliteit, armfunctionaliteit en zintuigen, of het krijgen van een ernstige ziekte, en dat niet koppelen aan het soort werk dat je doet. Een ander verschil is dat ZZUPER een eenmalige uitkering verstrekt in plaats van een maandelijkse uitkering, omdat de meeste zzp'ers hier de voorkeur aan geven. Met dat bedrag kunnen ze zelf bepalen hoe ze dat het beste kunnen besteden.
Dat is zeker mogelijk. Het hangt er helemaal vanaf hoeveel premie je maandelijks wilt betalen voor een financieel vangnet. Dat is een persoonlijke afweging. Als je, naast de zekerheden die een gewone AOV je biedt, tevens wilt profiteren van een groot geldbedrag ineens als jou iets overkomt, dan kun je besluiten om tevens een verzekering bij ZZUPER af te sluiten. Je bent dan echt maximaal verzekerd. En aangezien je bij ZZUPER voor een paar tientjes per maand al een verzekering kunt afsluiten, is dit zeker het overwegen waard.